Τρίτη, Ιανουαρίου 3

Ζητείται

Ζητείται άτομο χαμογελαστό, με περιόδους περιστασιακής μελαγχολίας. Έξυπνο, ιδιαίτερο και χαρισματικό με περίεργα αλλά ενδιαφέροντα γούστα. Που να προκαλεί πολύ και να εξιτάρει μοναδικά.

Ζητείται άτομο που να έχει να πει πολλά και να δώσει περισσότερα. Με ιστορίες δίχως τέλος και φαντασία δίχως ουσιαστικά όρια. Να έχει ζήσει μία ζωή που αξίζει να διηγηθεί κανείς, έτσι ώστε όταν ξεμένουμε από πράγματα να πούμε να συζητάμε για εκείνη την φορά που έπεσε στην άμμο με τα μούτρα μπροστά σε όλη την παραλία, ή όταν ήπιε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να κουνηθεί από την μέση του δρόμου.

Ζητείται άτομο που να περνάει καλά όπως και γω, δίχως μαλακίες και ασύμβατες επιλογές διασκέδασης. Να τραγουδάει πολύ και να χορεύει περισσότερο, τραγούδια σημερινά ή άγνωστα μιας σκονισμένης δεκαετίας.

Ζητείται άτομο που να θέλει να γίνεται καλύτερο μέρα με την μέρα. Να μην τα παρατάει και να μην βολεύεται, να συνεχίζει ακόμη κι όταν η ζωή του φωνάζει "ΣΤΟΠ!" μέσα στα μούτρα. Να έχει άπιαστα όνειρα και πολλές φορές να ξεχνιέται και να χάνεται στα νοητά ταξίδια του.

Ζητείται άτομο να γελάει, να κλαίει, να εκφράζεται και να μην περιορίζεται. Να είναι ανοιχτόμυαλο, δίχως στερεότυπα και προκαταλήψεις και (φυσικά!) να θέλει να ταξιδέψει τον κόσμο. Να μην κωλώνει πουθενά, και να δεχτεί την πρόκληση μου να ξαπλώσουμε στην Ακαδημίας στις 4.30 το ξημέρωμα.

Ζητείται άτομο να αγκαλιάζει τους πάντες δίχως να κρίνει, να διακατέχεται από ρεαλισμό αλλά να γίνεται και λίγο αιθεροβάμων που και που. Να προσφέρει δίχως να περιμένει αντάλλαγμα, αλλά γιατί το θέλει ειλικρινά.

Μ'αρέσει να κάνω όνειρα που ξέρω ότι θα παραμείνουν απραγματοποίητα. Ίσως και να το παράκανα σήμερα.

Αναθεωρώ.

Ζητείται άτομο ικανό να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και αυτό σήμερα φαντάζει αρκετό.

5 σχόλια:

 1. Καλησπέρα. Ισχύει ακόμα η αγγελία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς αποσύρθηκε με την αιτιολόγηση "εξωπραγματικές απαιτήσεις". Καλή σας μέρα και συγγνώμη για την αναστάτωση.

   Διαγραφή
 2. Τι βλέπω; Αποσύρθηκε η αγγελία;
  Και πάνω που είχα σημειώσει τις προδιαγραφές και έψαχνα το σωστό άτομο!
  Δεν πρόλαβα... Κρίμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς, η τραχύτητα της αλήθειας κατέστρεψε ακόμη ένα πράγμα. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση όμως!

   Διαγραφή
 3. Στην αρχή νόμιζα οτι αναφερόσουν στον εαυτό σου .Ύστερα σκέφτηκα οτι δεν σε ξέρω οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι τέτοιο , κ μετά σκέφτηκα τον δικό μου εαυτό , ή τον κάθε εαυτό εκεί έξω ..Δεν είναι και τόσο εξωπραγματικό εντέλει .

  ΑπάντησηΔιαγραφή