Κυριακή, Ιανουαρίου 22

HumanService

Είχα πει ότι δε θα μου λείψει τίποτα από όλα αυτά. Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει σαν σκέψη να "πεις" στον εαυτό σου ότι κάτι δεν θα σου λείψει- με τέτοια αποθέματα σιγουριάς και βεβαιότητας- πάντως εγώ το έκανα. Κι ας έλεγε ο καθένας τα "δεν γίνεται" και τα "είναι αδύνατον" που του αναλογούσαν, δεν τα υπολόγιζα. Πολύ συνειδητά.

Φυσικά και είχα πειστεί ότι αφού το είπα στον εαυτό μου, θα συμβεί κιόλας. Και, όσο τρελά απίστευτο κι αν φαντάζει, το' χα πετύχει! Μαλάκα, ΝΑΙ! Το είπα και το κράτησα, ας γραφτεί σε κάποια πρακτικά του μυαλού μου, να έχουμε να θυμόμαστε. Ας γραφτεί και μετά ας ξεχαστεί για πάντα, δεν πειράζει.

Σήμερα, πολύ νωρίς, άκουσα ένα κρακ! σαν κάτι να' σπασε. Παρόλα αυτά, έκανα πως δεν συνέβη τίποτα, θεωρώντας ότι αν το αγνοήσω όλα θα τσουλήσουν όπως πρέπει και σήμερα. Εξαιρετική αυτή η θεωρία.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι χάλασε στην πορεία. Ίσως τα λάστιχα που λέγονται ελπίδα να τρύπησαν, ή τα τελευταία ml βενζίνης (αλλιώς όρεξη για ζωή) να κάηκαν. Μπορεί το χειρόφρενο που ονομάζεται αναστολές απλά να κόλλησε σήμερα. Μα το απλούστερο και πιθανότερο σενάριο είναι ο κινητήρας-κίνητρο του αυτοκινήτου που λέγεται ζωή να μπούκωσε.

Και δεν ξέρω προς τα πού είναι το service αλλά ίσως αυτή ή εκείνος να ξέρουν. Και αυτή η πιθανότητα τα διαλύει και τα φτιάχνει όλα από την αρχή.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:34 μ.μ.

    Κοίτα, δεν ξέρω τι μάρκα είναι και πού θα μπορούσες να κάνεις σέρβις, αλλά η γνώμη μου είναι να βρεις ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
    Θα έλεγα να πας απευθείας στην αντιπροσωπία, αλλά θα πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και δεν λέει!
    Φυσικά, μπορεί να μην χρειαστεί και τίποτε από τα παραπάνω και να έχει καθίσει ένα σκουπιδάκι στο φίλτρο βενζίνης, οπότε αλλάζεις το φίλτρο και φτιάχνουν όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί το πρόβλημα να προκαλείται από ενα σκουπιδάκι μέχρι και να έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά το σάπιο εσωτερικό. Δυστυχώς, όμως, απλά κοιτώντας δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τίποτα. Αδικία, ε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7:06 μ.μ.

      Ναι, αδικία, αλλά είναι αναπόφευκτη, μιας και υπάρχει παντού και σε όλα...
      Πάντως αν έχεις την υπομονή, ψάξε το. Μπορεί να μην έχει σαπίσει εσωτερικά ακόμα.
      Ριξ' του μια προσεκτική ματιά πριν το δώσεις για απόσυρση...

      Διαγραφή